ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ 2021

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ https://kekpnai.ampersand.edu.gr

ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ. (ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-TESTS KAI ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ). Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ FAIL ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...). ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ή ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΑΣ, ή ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΦΜ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Απαιτούνται 9 αριθμητικά ψηφία


ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ 2021

Η επιλογή είναι διαθέσιμη συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για περισσότερα από 230 σεμινάρια (για να δείτε τη λίστα των σεμιναρίων κάντε κλικ εδώ)

Για να ελεξετε τη γνησιοτητα της βεβαίωσης δώστε τον κωδικό π.χ A01-001-012345678 (όπου έχει γραμματα είναι με λατινικους χαρακτήρες)(*)


ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Ελέξτε τη γνησιότητα του πιστοποιητικού των σεμιναρίων για τα ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ που υλοποιήθηκαν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο 2020 δίνοντας το ΑΦΜ του εκπαιδευομενου

Απαιτούνται 9 αριθμητικά ψηφία