ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ : ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ : Αποκλειστικά σε εστιάτορες & επαγγελματίες μάγειρες

ΕΝΑΡΞΗ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/4/2021              ΛΗΞΗ : ΤΡΙΤΗ  27/4/2021

Αναλυτικά οι ημέρες, ώρες και θεματικές του σεμιναρίου έχουν ως ακολούθως:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ:
 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16/4/2021 18:00 - 21:00 ΡΟΔΟΣ & ΣΥΜΗ 
 ΔΕΥΤΕΡΑ, 19/4/2021 18:00 - 21:00 ΡΟΔΟΣ & ΣΥΜΗ  
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23/4/2021 18:00 - 21:00  ΛΕΡΟΣ & ΚΑΛΥΜΝΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ, 24/4/2021  18:00 - 21:00 ΚΩΣ 
ΚΥΡΙΑΚΗ, 25/4/2021 18:00 - 21:00 ΚΑΣΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26/4/2021 18:00 - 21:00 ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ
ΤΡΙΤΗ, 27/4/2021 18:00 - 21:00 ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Τα σεμινάρια αυτά συνδιοργανώνονται από το ΚΕΚ Γ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ & τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, με τη συμμετοχή καταξιωμένων εκπαιδευτών από το χώρο της εστίασης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τεχνικές και συνταγές που χαρακτηρίζουν το κάθε νησί μας και αναδεικνύουν τις αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις σε όλο τον κόσμο.

Το ΚΕΚ Γεώργιος Γεννηματάς στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα, τα παραδοσιακά προϊόντα και τη γαστρονομία του Νοτίου Αιγαίου, μας ανοίγει την όρεξη και γιορτάζει την άνοιξη με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Δωδεκαήμερο Γαστρονομίας!

Το εξ αποστάσεως σεμινάριο θα υλοποιήθει διαδικτυακά με  σύστημα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, με μόνο εξοπλισμό από πλευράς εκπαιδευόμενου ένα υπολογιστή, tablet ή ακόμα και smartphone. Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν απαιτείται η εγκατάσταση εξειδικευμένου προγράμματος, παρά μόνο η χρήση κάποιου ενημερωμένου φυλλομετρητή ιστού (όπως, Firefox, Chrome, Safari).

οι αιτησεις ολοκληρωθηκαν