ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ : ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Μια γαστρονομική παράδοση αιώνων, βασισμένη στα αγνά υλικά, το μεράκι, στη μεσογειακή διατροφή. Απόλυτα υγιεινή, φυσικά νηστίσιμη και προσαρμοσμένη στο άγιο πνεύμα των ημερών!!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 26/4/2021     

ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ: 10.00-12.00

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ: 15.00-17.00

Τα σεμινάρια αυτά που συνδιοργανώνονται από το ΚΕΚ Γ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ & τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, απευθύνονται σε όλους τους λάτρεις, επαγγελματίες και μη, της μαγειρικής και τους εξερευνητές των γεύσεων . Το ΚΕΚ στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα, τα παραδοσιακά προϊόντα και τη γαστρονομία του Νοτίου Αιγαίου, μας ανοίγει την όρεξη και γιορτάζει την άνοιξη με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Δωδεκαήμερο Γαστρονομίας!

Τα εξ αποστάσεως σεμινάρια θα υλοποιηθούν διαδικτυακά με  σύστημα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, με μόνο εξοπλισμό από πλευράς εκπαιδευόμενου ένα υπολογιστή, tablet ή ακόμα και smartphone. Για την παρακολούθηση τους  δεν απαιτείται η εγκατάσταση εξειδικευμένου προγράμματος, παρά μόνο η χρήση κάποιου ενημερωμένου φυλλομετρητή ιστού (όπως, Firefox, Chrome, Safari).

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ