ΤΙΤΛΟΣ :  MASTER CLASS ΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ
αποκλειστικά για σεφ & μάγειρες εστιατορίων & ξενοδοχείων

σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΑΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
Καραμαλέγκος Αντώνιος  
Κεχαγιάς Νικόλαος  
Λασκαρέλλης Νικόλαος
Χατζηγρηγορίου Ιωάννης

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ :   στις εγκαταστάσεις της εταιρείας caterplus - ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Γ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ, Βρυσια Κοσκινού

ΗΜΕΡΑ & ΩΡΕΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 19:00-21:30

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ. ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

 masterclasssmall