ΤΙΤΛΟΣ : ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ : ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

Σύνθεση εδεσματολογίου (Menu)

Κύρια και συμπληρωματικά  γεύματα

Σχεδιασμός Καρτών και Μηνιαίες προβλέψεις

Αλλεργιογόνα

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ : ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ : νέα ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 4:00-8:30

Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Προσοχή στη σωστή καταχώρηση :
α) του ονόματός σας γιατί η βεβαίωση παρακολούθησης θα εκδοθεί με βάση τα στοιχεία που δίνετε εσείς
β) του κινητού σας τηλεφώνου, γιατί η επικοινωνία του ΚΕΚ με τους εκπαιδευόμενους γίνεται μόνο με sms

D18-D09-002

Invalid Input
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΔΩΣΕ ΔΕΚΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ
Invalid Input
ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΔΩΣΕ ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ Π.Χ 1990
Invalid Input
Invalid Input
ΔΩΣΕ ΔΕΚΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input