ΤΙΤΛΟΣ : BRUNCH ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

chefclubaegeancuisineepimeldod

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ : ΣΒΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΟΛΙΓΛΙΑΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ : ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΙΝΙ

ΕΝΑΡΞΗ : ΔΕΥΤΕΡΑ  26/2/2018  ΛΗΞΗ : ΤΡΙ  27/2/2018

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ : ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 11:00-1:30

Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Προσοχή στη σωστή καταχώρηση :
α) του ονόματός σας γιατί η βεβαίωση παρακολούθησης θα εκδοθεί με βάση τα στοιχεία που δίνετε εσείς 
β) του κινητού σας τηλεφώνου, γιατί η επικοινωνία του ΚΕΚ με τους εκπαιδευόμενους γίνεται μόνο με sms

D18-A06-008

Invalid Input
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΔΩΣΕ ΔΕΚΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ
Invalid Input
ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΔΩΣΕ ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ Π.Χ 1990
Invalid Input
Invalid Input
ΔΩΣΕ ΔΕΚΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ :
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2019

gastronomy

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ :

kekrodini