ΤΙΤΛΟΣ : ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ALL INCLUSIVE

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ : ΜΑΓΕΙΡΕΣ, F & B, ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να αναδείξει την βέλτιστη σχέση κόστους , τιμής και ποιότητας στην σύνθεση ενός μενού για ξενοδοχεία All Inclusive 4* &  5*

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ : ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ,  Πάρκο Ροδίνι, Δημοτικό κτήριο Β όροφος

ΕΝΑΡΞΗ : ΤΡΙΤΗ 27/2/2018              ΛΗΞΗ : ΤΡΙΤΗ 6/3/2018

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00-1:30 πρωι

Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Προσοχή στη σωστή καταχώρηση :
α) του ονόματός σας γιατί η βεβαίωση παρακολούθησης θα εκδοθεί με βάση τα στοιχεία που δίνετε εσείς
β) του κινητού σας τηλεφώνου, γιατί η επικοινωνία του ΚΕΚ με τους εκπαιδευόμενους γίνεται μόνο με sms

D18-A02-005

Invalid Input
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΔΩΣΕ ΔΕΚΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ
Invalid Input
ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΔΩΣΕ ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ Π.Χ 1990
Invalid Input
Invalid Input
ΔΩΣΕ ΔΕΚΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

 ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

kekrodini