ΤΙΤΛΟΣ : ΤΕΧΝΙΚΕΣ SUSHI ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

  • Υλικά και διαδικασίες παρασκευής sushi
  • Παρασκευή και προετοιμασία χρησιμοποιώντας τσιπούρα, λαυράκι, τόνο, καλαμάρια κτλ.
  • Φιλετάρισμα, μαρινάρισμα

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ :
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2019

gastronomy2019chefclub

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ : ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΙΝΙ

ΕΝΑΡΞΗ : ΠΕΜ 15/2/2018 ΛΗΞΗ : ΠΑΡ 16/2/2018

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ : ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3:30-8:00

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Οι διαθέσιμες θέσεις καλύφθηκαν!
Εάν κάποιος έχει κάνει ήδη εγγραφή στο πρόγραμμα
και θέλει να την ακυρώσει παρακαλούμε να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα

D18-A06-004

Invalid Input
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΔΩΣΕ ΔΕΚΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ
Invalid Input
ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΔΩΣΕ ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ Π.Χ 1990
Invalid Input
Invalid Input
ΔΩΣΕ ΔΕΚΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ :

kekrodini