ΤΙΤΛΟΣ : ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ALL INCLUSIVE

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ : ΜΑΓΕΙΡΕΣ, F & B, ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να αναδείξει την βέλτιστη σχέση κόστους , τιμής και ποιότητας στην σύνθεση ενός μενού για ξενοδοχεία All Inclusive 4* &  5*

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ : ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ,  Πάρκο Ροδίνι, Δημοτικό κτήριο Β όροφος

ΕΝΑΡΞΗ : ΤΕΤ 31/1/2018              ΛΗΞΗ : ΤΡΙ 7/2/2018

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00-1:30 πρωι


D18-A02-005

Invalid Input
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΔΩΣΕ ΔΕΚΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ
Invalid Input
ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΔΩΣΕ ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ Π.Χ 1990
Invalid Input
Invalid Input
ΔΩΣΕ ΔΕΚΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

 ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

kekrodini