ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

Ελέξτε τη γνησιότητα του πιστοποιητικού δίνοντας το ΑΦΜ του εκπαιδευομενου. Η βάση δεδομένων με τα πιστοποιητικά θα ενημερωνετε διαρκώς (τελευταία ενημέρωση 17/8/2020)

Απαιτούνται 9 αριθμητικά ψηφία


 

Οι κάτοικοι των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Δωδεκάνησα & Κυκλάδες), από όλα τα επαγγέλματα του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, δήλωσαν συμμετοχή παρακολούθησης στα σεμινάρια τηλεκατάρτισης (εκπαίδευση εξ'αποστάσεως) πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τον COVID-19, που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, σεμινάρια τα οποία παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου, μέσω του αυτοδιοικητικού Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ. Τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  καλύπτουν πλήρως τα Πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου συνολικά, υπό τις εξής βασικές κατηγορίες:

1. Ξενοδοχειακού Κλάδου / Τουριστικά Καταλύματα / Κατασκηνώσεις
2. Επισιτιστικού Κλάδου ( Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ) & Υγειονομικά Καταστήματα
3. Μεταφορές Προσώπων (Rent a car, τουριστικά λεωφορεία, κ.α.)

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ 23-30 ΜΑΙΟΥ , 18-19 ΙΟΥΝΙΟΥ  3-7 ΙΟΥΛΙΟΥ KAI  10-16 ΙΟΥΛΙΟΥ. ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ : 26.629

Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται για την ημερομηνία και ώρα του σεμιναρίου που θα παρακολουθήσουν, με e-mail & sms, στα στοιχεία που δηλώνουν κατά την εγγραφή τους μαζί με αναλυτικές οδηγίες για τη διεξαγωγή της τηλεκπαίδευσης η οποία θα είναι συνδυασμός σύγχρονης διδασκαλίας (2 ώρες online με ειδικό εκπαιδευτή) και ασύγχρονη εκπαίδευση όπου ο εκπαιδευόμενος μπορεί να έχει πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, ερωτοαπαντήσεις, νομοθεσία, έντυπα υπουργείων,τεστ κ.α. Μετά τη επιτυχή συμμετοχή στις διαδικασίες της εκπαίδευσης, το Κ.Ε.Κ. παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία θα εμφανίζεται ηλεκτρονικά, σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) και θα μπορει να τυπωθει από τον εκπαιδευομενο.

Οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να διαθέτουν σύνδεση Internet και υπολογιστή, laptop ή tablet (ή ακόμα και smartphone) με καμερα και ιδεατά μικρόφωνο.